Cel mai dureros exercițiu pentru biceps

Construiți masa musculara cu metoda 3-50
February 19, 2020
Cel mai bun exercițiu de picioare pe care nu l-ai încercat niciodată
February 24, 2020
Show all

Oferă brațelor o pompare uriasa cu această tehnică de flexii.

Această tehnică va produce o creștere a brațului. Având în vedere că acesta va fi probabil un nou stimul pentru tine, bicepsul tău va suferi o zi sau doua.

Trageți o bancă într-un set de cabluri. Așezați banca pe o înclinare de 75 de grade, aproximativ la prima sau a doua gaura din poziția verticală.

Setați acum înălțimea și lățimea cablului. În ceea ce privește lățimea cablului, în mod ideal, doriți ca acesta să fie undeva în jurul în care brațele și mâinile ar cădea în mod natural în spatele tău. Alegeți varianta care va permite alinierea a umerilor și a coatelor.

Pentru înălțimea cablului, cablurile trebuie să fie așezate aproape de partea inferioară și la o înălțime unde, pe măsură ce cobori complet flexia, antebrațul și cablul formează aproximativ un unghi de 90-100 grade.

Cum să o faci

Faceți intervalul concentric / de ridicare al flexiei într-o poziție complet inclinată în față. Asigurați-vă că inițiați mișcarea din coate într-o manieră lină, încercând să vă mențineți încheieturile în spate. Veți găsi această porțiune mult mai ușoară și ar trebui să puteți simți o contracție intensă din intervalul mediu până la porțiunea superioară a flexiei.

Mentine flexia în partea de sus cu coatele complet flexate pentru o secundă. În timp ce sunteți acolo, lasati-vă pe spate în poziția de flexii înclinate.

După ce reveniți pe bancă, începeți să coborâți cablul până la punctul său de pornire. Aici veți supraîncărca porțiunea excentrică / negativă a flexiei și adăugați tensiune in bicepsul dvs. în pozitia întinsă. În acest moment, capul tău lung al bicepsului ar trebui să fie activat maxim și să simți că vrea să iasă din fascia sa.

Pentru fiecare repetare, concentrați-vă pe aplicarea unei supraîncărcări excentrice cu o modificare a factorilor excentrici. O coborâre controlată de două secunde este mai mult decât suficientă. Ai putea accentua partea negativa. Lasati greutatea și coborâți până la patru până la șase secunde pe fiecare repetare.

Repetați acești pași până la realizarea eșecului concentric. Dacă sunteți sadici, puteți arunca un drop-set.

Încercați trei seturi de 8 până la 10 repetari. De asemenea, puteți folosi această tehnică pentru reabilitarea tendinopatiei bicepsului, dacă medicul dumneavoastră vă oferă unda verde.

Sursa: https://www.t-nation.com

Comments are closed.