Cele mai bune 7 exercitii pentru umeri

Victor Diaconescu Personal Trainer
Schimbari simple pentru a imbunatati dieta
July 12, 2017
Victor Diaconescu Personal Trainer
6 Exerciții pentru a obține rapid un triceps perfect
July 13, 2017
Show all

Cele mai bune 7 exercitii pentru umeri

Victor Diaconescu Personal Trainer

Victor Diaconescu Personal Trainer

Puțini oameni se bucură de o zi de umăr, dar daca-l neglijezi este riscul tău. Dezvoltandu-va in partea superioara, subtiati talia pentru a sculpta această râvnită formă V și, pentru că probabil nu le-ați testat niciodată în mod corespunzător, câștigurile vor veni mai repede decât oriunde altundeva pe corp. Pentru cea mai bună abordare pentru a pompa partea de sus acestea sunt unele dintre cele mai bune exerciții umăr, modelate într-un antrenament intens, care construiește rapid masa musculara. Pregătiți-vă brațele pentru un antrenament al umărului intens.

 

 

Exercițiile

 

Impins cu bara deasupra capului

 

Aceast exercitiu de construcție a umărului funcționează de asemenea pentru întregul tău corp. Este un mare constructor de masă în general. “Acestea este foarte bun pentru a vă întări abdomenul și a crește puterea generală datorită stabilitatii al acestei mișcări”. Începeți cu cea mai grea mișcare pentru a vă asigura că aveți forța pentru a menține forma perfectă.

 

 

Impins cu gantere deasupra capului

 

Lasati jos bara și apuca o pereche de gantere. Sunt tot ce veți avea nevoie pentru restul antrenamentului. Apoi apucați o bancă; Așezati jos vă ajută să izolați mișcarea umărului. Acestea sunt foarte bune pentru a nu manevra o greutate mare, dar, de asemenea, având libertate folosind ganterele. Poți să le aduci frumos in jos pentru a obține o gamă de mișcare cu adevărat completă. Luați sarcina de pe picioare și puneți-vă sarcina pe umeri.

 

 

Arnold Press

 

 Numit pentru inventatorul lor, câștigător al Mr. Universe,  mișcarea rotativă de la sfârșitul acestui exercițiu lovește mai mult umărul decât presa standard pentru a completa acea formă v. Este o modalitate frumoasă de a face o presă convențională în timp ce ajustați poziția umerilor pentru a viza deltoidele anterioare. Pentru incepatori, asta e partea din față a umerilor tăi. Care vor simți că au fost terminate complet.

 

 

Ridicari laterale

 

 Cu cât le puteți face mai lent, cu atât vor face mai mult rău – și cu atât mai bine veți arata. Ridicările laterale sunt perfecte pentru a izola partea mediană a deltoidului. Sunt mai frecvent utilizate cu o greutate mai mică și cu repetari mai mari. Veți continua să vă zgâriați dinții până la sfârșitul celui de-al treilea set.

 

 

Fluturari din aplecat

 

 Această variantă de ridicare laterală vă va lovi unde va doare, lucrând atât pumeri, cât și pe spate. Este unul dintre cele mai bune exerciții pentru antrenarea deltoidului posterior. Pentru a vă concentra mai mult asupra mișcării și mai puțin asupra stabilizării lucrurilor, încercați să introduceți o bancă la 45 de grade și să efectuați această mișcare cu fața în jos.

 

 

Upright row

 

“Un alt mare constructor de masă”. Ridicați coatele mai sus decât mâinile pentru o contracție de vârf a deltoidului. Ramatul vertical actioneaza si asupra trapezului. De aceasta miscarea compusa beneficiezi mai mult daca folosesti o greutate mai mare decat in ridicarile laterale, permițând repetări mai putine și greutăți mai mari pentru a vă menține umerii în șoc.

 

 

Ridicări in fata

 

 Recomand ridicarile in față celor care au trecut prin rutină și se simt scurt-schimbati în față. Este puțin probabil ca deltoizii anterioari să necesite o muncă suplimentară, astfel încât să vă petreceți mai mult timp pe deltoizii median și posterior, însă dacă simțiți că doriți să vă lovi mai mult deltoizii din față, atunci ridicarile in față este cea ce aveti nevoie. Din nou, greutate scăzută și repetările înalte vă ajută să vă mențineți forma perfecta.

 

Comments are closed.