Consiliere permanentă

Stiu cât de important este să îți fiu alături pe traseul pe care te-ai decis să pornesti în momentul în care ai devenit client.

Pentru a materializa dorința mea de a-ți fi partener în planul tău de schimbare a stilului de viață, consider necesară crearea unui program de consiliere si analizare individuală a fiecărui membru, pentru că un program potrivit de îngrijire si menținere a corpului tău te va ajuta să fii în formă si să obții rezultatele dorite.

Vei beneficia de sedințe periodice de evaluare individuală a nivelului fitness.

Sedința constă în 30 de minute în care îți voi face o evaluare corporală si îți voi oferi sfaturi cu privire la alimentație si recomandări referitoare la programul de antrenament potrivit pentru atingerea scopului tau.

Scopul acestor sedințe este acela de a te ajuta să îți cunosti nevoile si de a te ghida cât mai eficient în planul tău de antrenament. De asemenea, îți voi crea un program personalizat în funcție de nevoile tale si îți voi fi la dispoziție pe parcursul sedințelor cu răspunsuri la întrebări.

În timpul sedințelor de evaluare personală nu te astepta să beneficiezi de un antrenament intens la finalul căruia vei rămâne imobilizat pentru următoarele zile din cauza febrei musculare si nici de vreo rețetă minune pe care să o urmezi pentru a obține rezultatele dorite într-o perioadă de ,,x” zile. Aceste sedințe te vor ajuta să constientizezi de fapt ce lipseste sau pe ce anume trebuie să insisti mai mult pentru ca rezultatele tale să fie reale.