Notati și urmăriți progresul!

Ridicați in acest mod si construiți muschi de 3 ori mai rapid
October 26, 2018
Faceti exercitii pe podea pentru a dezvolta puterea la corpul superior
October 30, 2018
Show all

 

Unul dintre cele mai puțin obișnuite obiceiuri de construire a mușchilor este urmărirea progresului. Dacă doriți să construiți mai multa masa musculara în cel mai scurt timp posibil, trebuie să urmariti progresul.

 

În bucătărie asta înseamnă urmărirea caloriilor. Înțeleg că este inexact, este o povara și necesită efort. Dacă nu te poți să-ți urmărești caloriile cand te străduiești să-ți construiești muschi, atunci poate că nu este scopul potrivit pentru tine.

 

În sala de fitness, urmăriți antrenamentele. Urmărirea numerelor la aparatele de baza, cum ar fi genuflexiunile,indreptarile sau impinsul cu bara, sunt importante, dar si sa notezi este important. Nu trebuie doar să urmăriți repetarile maximale. Urmăriți si repetarile în gama tradițională pentru hipertrofiei 6-12. Este o modalitate excelentă de a vă monitoriza progresul.

 

Atunci când construiți mușchi, este posibil ca maximul dvs. o-rep max să nu se îmbunătățească, dar dacă adăugați greutate barei pentru seturi de 6-12 rpetari, puteți să vă asigurați că obțineți supraîncărcarea necesară pentru a construi muschi.

 

 

Faceți fotografii

 

Urmăriți-vă progresele realizând fotografii în fiecare lună sau cam asa ceva. Scala și măsurarea benzii nu vor coopera întotdeauna. Fotografiile oferă un alt mod de urmărire a rezultatelor. În plus, esti mai preocupat de cum arăți, nu cât de mult ridici, nu?

 

În plus, imaginile progresului reprezintă o ocazie excelentă de a observa grupurile musculare care “rămân in urma” și de a formula un plan pentru a le aduce pe aceste grupuri musculare mai in forma. Identificarea zonelor slabe ale corpului și apoi accentuarea acestora în antrenamentul dvs. prin superseturi, dropseturi sau seturi finidher, va duce la creșterea masei musculară.

 

Sursa: https://www.t-nation.com

Comments are closed.