O nouă metodă pentru a construi picioare mari

Testează-ți calitatile fizice în 2 minute
January 13, 2020
Metoda mea preferată de dezvoltare a masei musculare
January 16, 2020
Show all

 

Dacă te chinui să construiești picioarele, această metodă brutală de antrenament va schimba totul. Bonus: Te va si defini! Aruncă o privire.

 

 

Antrenorii care sunt cu adevărat pasionați de dezvoltarea masei musculare și a forței sunt dornici, în general, să-și împărtășească cunoștințele cu oameni cu gânduri similare. Un astfel de antrenor de culturism și forță este Florian Bianchi.

 

El lucreaza cu sportivi profesioniști de elită și olimpici, așa că știe totul despre dezvoltarea picioarelor.

 

În timpul uneia dintre sesiunile noastre de antrenament, el a vorbit despre un truc pe care îl folosește pentru a construi picioare musculare și super-slabe. Dacă ești un culturist sau sportiv care dorește să câștige multă dimensiune pe picioare, sau o femeie care dorește picioare mai slabe, aceasta este o metodă te va interesa.

 

 

100 de repetari la presa pentru picioare, în fiecare zi de antrenament

 

Conceptul este simplu: începeți fiecare antrenament (nu doar antrenamentele ale corpului inferior, ci toate) cu 100 de repetări la presa pentru picioare.

 

Folosiți o greutate foarte ușoară. S-ar putea să doriți chiar să începeți cu presa goală și să încercați să obțineți toate cele 100 de repetări neîntrerupte (fără a crește greutatrea) folosind o viteză și un ritm moderat. Nu mergeți lent, dar nici nici fulgerând. Repetările destul de lente, ritmice, sunt ceea ce ne dorim. Puteți face pauze, dar, în mod ideal, acestea ar trebui fi făcute fără a sa corbori piciorul de pe presa (pauză în partea de sus doar cand sunt picioarele blocate).

 

Practic, aceasta acționează ca încălzire pentru fiecare sesiune de antrenament pe care o faceți. Puteți adăuga treptat greutate, dar sa folositi greutate mare pentru 100 de repetări nu este un obiectiv. Scopul este de a pompa pur și simplu fluxul sanguin. Dacă faci asta, picioarele îsi vor schimba complet aspectul în câteva săptămâni. Aproximativ 2 minute pe zi timp de 4-6 săptămâni îți vor schimba corpul inferior pentru totdeauna!

 

 

Cum funcționează asta?

 

În timp, acest lucru va crește numărul de capilare care îți vor merge la picioare. Practic, corpul tău inferior va deveni mai „vascularizat”. Ca atare, va deveni mai ușor să transferați nutrienți și aminoacizi către acești mușchi, ceea ce va facilita recuperarea și creșterea musculară.

 

Vă va ajuta, de asemenea, să vă recuperați mai repede în timpul antrenamentelor ale corpului inferior, deoarece mai multe capilare este egal cu un flux de sânge mai mare. Mai mult flux de sânge are ca rezultat mai mult oxigen pentru mușchi și o curățare mai eficientă a acidului lactic între seturi.

 

Pentru femei (și mulți bărbați), acesta este, de asemenea, un instrument interesant pentru pierderea de grăsime. Femeile tind să aibă o vascularizare mai mică a corpului și un flux de sânge mai puțin eficient în corpul lor inferior. Acesta este unul dintre motivele pentru care le este mai greu să aiba un corp inferior slab. O mai mare vascularizare face mai ușoară mobilizarea grăsimilor în regiune, care este primul pas pentru a fii mai slab.

 

Efectuarea zilnică a acestor repetari în timp ce ajută la rezolvarea acestei probleme. Desigur, este nevoie de ceva timp pentru a construi aceste noi capilare, dar odată ce adaptările au avut loc, vă va ușura să dezvoltati niste picioare definite.

 

 

Beneficiu

 

Doar faptul că folosești mai des picioarele te va face mai bun la recrutarea mușchilor. Acest lucru va facilita stimularea în timpul exercitilor grele.

 

 

Sursa: https://www.t-nation.com

Comments are closed.