Ridicari laterale din aplecat la cablu pentru deltoid posterior

Un nou mod de a antrena muschii triceps
September 11, 2019
Cum să reusesti sa faci prima ta tractiune
September 17, 2019
Show all

 

Toate variatile de ridicari laterale din aplecat nu îți vor construi deletoizii posteriori cum o face aceasta miscare. Adăugați această mișcare in ziua de umăr.

 

Fiecare mișcare pentru deltoidul posterior pe care o văd ca o are ridicătorul cand începe cu mâinile și brațele în linie cu corpul său, continuând apoi să le mute în exterior (gândiți-vă la ridicarile laterala din aplecat). Nu este nimic în neregulă, în afară de faptul că concentrarea numai pe acest tip de cale limitează grav cât de mult vei lovi din mușchiul tău.

 

Pentru a schimba lucrurile, încercați să setati un cablu pentru a avea o tensiune constantă:

 

 

Acesta este un model foarte izolat, care, atunci când este făcut corect lucreaza la maxim deltoizii posteriori. Este important să mențineți același unghi al cotului pe întreaga gamă de mișcare. Acesta nu este un exercițiu de triceps;focusul este umărul.

 

Trageți brațul până la capăt de parcă încercați să vă acoperiți gura cu bicepsul dvs. Apoi orientați-vă spre picior cu pumnul. Durează câteva repetări pentru a simți inițial, dar odată ce te obisnuiesti, vei primi o pompare nebună în regiunea țintita.

 

Sursa: https://www.t-nation.com

Comments are closed.