SFATURI PENTRU A AVEA UN ABDOMEN PLAT

Victor Diaconescu Personal Trainer
EXERCITII PENTRU PICIOARE TONIFIATE
March 21, 2017
Victor Diaconescu Personal Trainer
4 PROGRAME DE ANTRENAMENT IN SALA PENTRU ARDEREA GRASIMII
March 22, 2017
Show all
Victor Diaconescu Personal Trainer

Victor Diaconescu Personal Trainer

 

                Dacă trebuie sa participati la o petrecere, sau orice alt eveniment important, și aveti în vedere purtarea unui outfit mulat veți dori sa simtiti burta ferma si plata. Bineînțeles că dieta corectă și programul de exerciții sunt primii pași pentru arderea grăsimii și tonifiere. Dacă le aveți deja pe  aceste acoperite și sunteti în căutarea câtorva trucuri de dieta pentru a arata cel mai bine, luati in considerare aceste cinci trucuri de dieta rapida.

 

Get A Flat Tummy Fast! - 5 Quick Diet Tricks To Do Now

  1. Evitați broccoli, deoarece baloneaza

                Anumite alimente provoca o balonare mai acuta decat altele, chiar dacă aceste alimente sunt extrem de bune pentru noi. Dacă aveți o rochie mulata si doriti sa o purtati fara probleme, evitati consumul de legume crucifere precum broccoli, varză de Bruxelles, varza, kale sau conopida, cu câteva zile înainte de data evenimentului. Aceste legume provoaca balonare si au in compozitie rafinoza. In intestin, bacteriile producătoare de metan se hrănesc cu rafinoză și elibereaza gaze care cauzează balonarea la stomac. Gătitul acestor legume mai mult nu ajuta la scaderea efectului de balonare. Cel mai bine ar fi ca inainte cu cateva zile de marele eveniment sa evitati consumul lor si le puteti inlocui cu ceva mai diuretic cum este sparanghelul.

 

Get A Flat Tummy Fast! - 5 Quick Diet Tricks To Do Now

  1. Se beti multă apa cu lămâie

                Daca beti multă apă aceasta poate ajuta la reducerea retenției  apei în organism. Atunci când nu este hidratat, corpul tinde să rețină mai multă apă din cauza hormonilor specifici, care îl împiedică să o elibereze. Creșterea volumului de apă regleaza in jos hormonul anti-diuretic și aldosteron. Atunci când acești hormoni sunt la niveluri mici, corpul va elimina mai multa apa. Pentru a suprima acesti hormoni, cresteti cantitatea de apă pentru câteva zile înainte de data evenimentului, pentru a schimba echilibrul fluidelor din organism. În cazul în care sunteți obișnuita să beti 3 până la 4 litri pe zi, încercati dublarea cantitatii cu câteva zile înainte de eveniment. Apoi, cu aproximativ 24 de ore înainte de eveniment, scadeti aportul de apă până la aproximativ 500 ml la 1 L în timpul zilei. Veti descoperi că apa în exces va fi eliminata rapid si corpul se va strânge repede! Dacă va este greu sa beti atata apa, adaugati un strop de lamaie – un alt diuretic natural care va poate ajuta la eliminarea ei!

 

Get A Flat Tummy Fast! - 5 Quick Diet Tricks To Do Now

  1. Eliminati alimentele sarate

                Sare schimbă echilibrul apei în corp, crescand volumul sangelui si perturba echilibrul fluidelor. Mai mult, aceasta poate crește deshidratarea ducând la o retenție mai mare a apei in corp. Reduceti balonarea prin scaderea consumului de alimente sarate. Evita alimentele procesate rapid, alimente conservate, nuci sărate și carnea procesata. De asemenea, săriți peste a adăuga sare la mese. Beti multa apa pentru a elimina sarea si aportul de apa in plus.

 

Get A Flat Tummy Fast! - 5 Quick Diet Tricks To Do Now

  1. Fara indulcitori

                Îndulcitorii sunt in mare parte artificiali si deși acestia au valori calorice extrem de mici, atunci cand sunt consumati in cantitati mari, ei pot duce la balonare si gaze. Indulcitorii nu sunt complet absorbiti sau digerati, ceea ce poate duce la fermentație în intestine care duc la tulburări gastrointestinale! A se evita consumul excesiv prin reducerea aportului de guma de mestecat fără zahăr, băuturi și alte produse de genu, si chiar la eliminarea acestora din dieta.

 

Get A Flat Tummy Fast! - 5 Quick Diet Tricks To Do Now

  1. Evitati bauturile carbogazoase

                Băuturi carbogazoase sunt acidulate, din cauza bulelor de gaz pe care le conțin. Daca beti prea multe bauturi carbogazoase deveniti balonata deoarece acest gaz este captat in burta. Dacă ați consumat sucuri carbogazoase atunci ati adaugat o doză consistentă de îndulcitori artificiali care accentueaza balonarea! Înlocuiți sifonul sau apa minerala cu apă plata, sau chiar ceai cu gheață neîndulcit cu lămâie. Ceai cum ar fi ceaiul verde, care contine cafeina si este un diuretic natural, împreună cu EGCG component activ care da un impuls metabolismului.

Comments are closed.