Streseaza-ti muschii la maxim si redu riscul accidentărilor

17 METODE DE A CONSTRUI MASA MUSCULARA DE CALITATE
December 23, 2021
Top 7 beneficii ale sportului pentru sănătatea mintala
January 10, 2022
Show all

Streseaza-ti muschii la maxim si redu riscul accidentărilor

Problema aici este cât de repede faci o repetare la un exercițiu. Există câteva concepte în ceea ce privește viteza de repetiţie.

În primul rând, grupul „lent și controlat”, cei care spun „două secunde pe partea pozitiva și patru secunde pe cea negativa.” Mă întreb dacă asta se datorează îngrijorării lor cu privire la aparatele care se uzeaza și se strica mai repede. Ar avea sens pentru ei, dintr-un punct de vedere al întreținerii, pentru a prescrie repetările lente.

Apoi exista repetarile super-lente „10 secunde în sus, 10 secunde în jos”,aceste este grupul celor care vor sa arda multe calorii, care încearcă să te convingă că durerea pe care o primești de la acest tip de repetarea este necesară pentru dezvoltarea mușchilor.Nu cred.

Mușchii sunt proiectați pentru viteză. Cu cât deplasați mai repede o greutate in spațiu, cu atât mai mult stres este aplicat mușchilor. Exact opusul celor care se antreneaza„lent.”

Senzația de arsură pe care o simți în timpul acelor repetări lente? Este doar o acumulare de acid lactic.

Două lucruri care stimulează mușchii sunt cantitatea de greutate pe care o rdici și cat de repede mistigreutatea. Când faci repetări lente, trebuie să folosești greutăți mult mai ușoare pentru a efectua corect setul. Ceea ce este complet opus din ceea ce ar trebui să faci pentru a dezvolta masa musculara.

Acum sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare cand faci un set la viteza maxima.

  1. Prea multa viteza poate duce la o forma gresita de executie care poate duce la accidentari.
  2. Grabindu-te reduce stresul aplicat pe muschi din cauza la prea mult avant( stiti tipii aia care cand fac flexii biceps isi penduleaza tot corpu in fata si in spate?).

Cea mai buna abordare este sa faci fiecare exercitiu cat de repede poti dar sa pastrezi forma corecta a exercitiului si un control constant asupra greutatii. Nu te ingrijora daca poti sa faci unele exercitii mai rapid ca altele. Tine minte 2 lucruri: forma corecta si control constant.

Comments are closed.