Studiu: Cata proteina avem nevoie?

10 moduri de a te defini, construi masa musculara și sa obții rezultate
10 moduri de a te defini, construi masa musculara și sa obții rezultate
October 10, 2017
MPACTUL DESHIDRATARII ASUPRA MUSCHIULUI
IMPACTUL DESHIDRATARII ASUPRA MUSCHIULUI
October 11, 2017
Show all
Studiu: Cata proteina avem nevoie?

Studiu: Cata proteina avem nevoie?

Conform unui nou studiu, cantitatea și calitatea proteinei pe care o consumați nu sunt singurele lucruri importante. De asemenea, este important atunci când le mâncați.

 

Bineînțeles, știm cu toții că proteina este o componentă esențială în construirea masei musculare, iar dacă doriți să rămâneți slabă și definita, ar trebui să o consumați zilnic. Cu toate acestea, potrivit unui nou studiu canadian, s-ar putea să nu obțineți în continuare proteine ​​suficiente dacă doza zilnică este de 0,8 grame pe kilogram greutate corporală. Conform cu RDA, un tip de 82 de kilograme ar trebui să consume 66 grame de proteine ​​zilnic. Chiar dacă vom mări acest număr la 1 gram pe kilogram, ar însemna doar 82 grame de proteine ​​zilnic.

Cu toate acestea, potrivit studiului, acest lucru nu este suficient. Cercetările au arătat că dietele bogate în proteine ​​sunt foarte eficiente în scăderea în greutate, cu cele mai bune rezultate înregistrate pe o dietă de proteine ​​de 25%. Mai mult, sugerează că ar trebui să consumăm între 25 și 35 de grame de proteine ​​la fiecare masă sau aproximativ 80 până la 110 de grame pe zi.

 

O altă constatare interesantă a acestui studiu este: cantitatea nu este singurul factor care contează. De asemenea, este important atunci când consumați proteina. Când aportul de proteine ​​este întins în timpul zilei, mușchii pot sintetiza proteina pe o perioadă de 24 de ore. În consecință, ei nu se opresc niciodată să se mențină. Cu alte cuvinte, dacă doriți să profitați pe deplin de beneficiile dietei dvs. de proteine, este timpul să includeți alimente proaspete pentru micul dejun, indiferent cât de mult doriți să mâncați la cină. Și, potrivit studiului, majoritatea dintre noi tind să mănânce proteina la cină.

Nu trebuie întotdeauna să mergeți la carne ca sursă de proteine. Semințe de cânepă, iaurt simplu grecesc, brânză de vaci, Quinoa, brânză ricotta, creveți, ouă, linte sunt surse fantastice de proteine. Și amintiți-vă că, dacă doriți să începeți să pierdeți greutate și să puneți pe voi niște mușchi definiti, veți avea nevoie de mai mult de 110 grame de proteine ​​în fiecare zi.

 

Sursa: http://www.gymworkoutchart.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *