Top 3 suplimente anti-catabolice

4 modalități de a obține un spate mai mare și mai puternic
4 modalități de a obține un spate mai mare și mai puternic
December 11, 2017
5 reguli pentru a ridica greutăți mai mari și pentru a deveni puternic mai repede
5 reguli pentru a ridica greutăți mai mari și pentru a deveni puternic mai repede
December 12, 2017
Show all
Top 3 suplimente anti-catabolice

Top 3 suplimente anti-catabolice

 

În cursa modernă pentru a avea mușchii mai mari, mai definiti și mai puternici, suplimentarea a devenit o necesitate pentru culturistii entuziasti și competitivi. Pe măsură ce datele științifice despre cladirea mușchiului se înmulțesc, tot mai multe mărci și tipuri de suplimente se prezintă pe rafturile magazinelor de fitness. Și în timp ce afirmațiile unora dintre ele sunt mai degrabă exagerate, altele s-au dovedit a avea efecte anabolice superbe.

 

Dar o construcție eficientă a mușchilor necesită utilizarea de agenți anti-catabolici la fel de mult cum necesită suplimente anabolice – suplimentele anti-catabolice vă ajută să preveniți sau să minimalizați pierderea musculaturii greu câștigate

Deoarece accentul nostru obișnuit este puternic pus pe crearea unui mediu anabolic optim in care să aibă ca rezultat creșterea musculară, uneori uităm de importanța păstrării țesutului muscular și de minimizarea pierderilor musculare nedorite, în special în perioadele de dieta riguroase. La urma urmei, daca nu-ti poti mentine masa musculara,de ce ai vrea sa construiesti muschi?

Pentru a evita acest lucru, intră în lumea suplimentelor anti-catabolice. Acești trei băieți răi le vor da mușchilor toată protecția anti-catabolică pe care o pot avea vreodată și vor avea grijă să-ti facă tot ce-i mai bine pe tot parcursul anului.

 

 

# 1. BCAAs

 

BCAA sau aminoacizi cu catenă ramificată se referă la trei dintre cele mai importante blocuri musculare – leucină, izoleucină și valină. Acești aminoacizi valoroși ajută la promovarea sintezei proteinelor musculare, împiedică distrugerea musculară și reduc oboseala, ceea ce ii face foarte importanti pentru atleți de toate felurile, mai ales când se află într-o dietă extremă de pierdere a grăsimilor sau în perioade de antrenamente lungi și obositoare.

În aceste cazuri, suplimentarea cu BCAA este o necesitate – optați pentru o doză de 5 grame de trei ori pe zi. Cu toate acestea, culturistii care nu concureaza pot beneficia de doze mai mici de BCAAs in urmarirea progresului mai rapid.

 

 

# 2. Glutamina

 

Unul dintre cei 20 de aminoacizi naturali din proteina, glutamina este un aminoacid conditionat esential in muschi. Acestea fiind spuse, l-glutamina este cel mai abundent aminoacid găsit în țesutul muscular. Deoarece crearea unei stări anabolice se traduce în crearea unui echilibru pozitiv al azotului în interiorul celulelor musculare și l-glutamina este un transportor primar de azot, suplimentele de glutamină sunt privite ca una dintre pietrele de temelie ale creșterii musculare optime.

Balanța pozitivă a azotului cauzată de l-glutamină ajută la prevenirea pierderii musculare și la accelerarea recuperării, menținând catabolismul departe. Pe de altă parte, ori de câte ori corpul are o deficiență de glutamină, cum ar fi în timpul antrenamentelor intense, va avea loc o pierdere semnificativă a mușchilor. Pentru a preveni acest lucru, luați 15 grame de glutamină pe zi, împărțite în trei porții – înainte de antrenament, după antrenament și chiar înainte de a vă culca.

 

 

# 3. HMB

 

HMB reprezintă acidul beta-hidroxi beta-metilbutiric, un metabolit al leucinei, unul dintre aminoacizii esențiali pe care i-am menționat anterior. Acest nutrient a demonstrat că susține cu putere abilitatea naturală a organismului de a minimiza distrugerea musculară, care este un efect secundar tipic al exercițiilor de forta intense.

Ca urmare a efectului anti-catabolic al HMB, capacitatea organismului de a se recupera va crește semnificativ, iar câștigurile dvs. vor crește. În plus, HMB vă poate ajuta să ardeți grăsime în timp ce construiți mușchi. Cu toate acestea, rețineți că beneficiile acestui supliment sunt cele mai proeminente în ceea ce privește antrenamentele intense și prelungite, care provoacă cele mai mari leziuni musculare, dar oferă de asemenea cel mai mare potențial pentru creșterea musculară. În astfel de condiții, luați 3 grame de HMB cu o oră înainte de antrenament. Dar dacă antrenamentele tale nu sunt foarte intense, nu vei putea să simți întinderea completă a efectelor anti-catabolice ale HMB.

Desigur, există o multitudine de alte suplimente pe care le-ați putea folosi pentru a crește eficiența antrenamentelor și vă încurajăm să le încercați, dar din moment ce mulți culturisti simt că au nevoie de o diploma de biochimist pentru a-i ajuta să-și sorteze drumul prin toate opțiunile, vă sfătuiesc să vă începeți călătoria cu acest trio puternic. Și probabil veți afla că aceste suplimente sunt tot ce aveți nevoie pentru a construi corpul viselor tale. Mult noroc!

Astazi avem REDUCERI pentru toata ziua.
33% toata comanda ??☺️

Link: Link: http://bit.ly/28Vrq2H
??

 

Sursa: http://www.workouthealthytips.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *