Un nou mod de a antrena muschii triceps

Construiește-ți tricepsul cu aceste 6 metode
September 10, 2019
Ridicari laterale din aplecat la cablu pentru deltoid posterior
September 16, 2019
Show all

Capul lung al tricepsului tău este cel care îl face să pară mare, dar multe exerciții de triceps nu-l lovesc foarte bine. Acesta o face.

În timp ce impinsul apropiat cu bara este excelent, cercetările RMN arată că îți subliniază capetele tricepsului lateral și median, nu capul lung (1). Cu toate acestea, lucrurile se schimbă atunci când urmați sfaturile lui Mark Rippetoe de a combina un pullover cu un spartul fruntii.

 

 

În timp ce se pare că te înșeli in ceea ce priveste dorsalul, capul lung al tricepsului tău este un mușchi cu două articulații. Îți întinde cotul și îți extinde umărul. Da, dorsalul ajută, dar pur și simplu lucrează cu tricepsul tău și îți permit să folosești mai multă greutate pentru mai multe repetări.

Beneficii

Loviti capul lung al tricepsului – cel mai mare cap care face cea mai mare diferență în dimensiunea totală a tricepsului.
Mai puțină tensiune la cot decât extensiile tradiționale triceps.

Sfaturi

Aduceți greutatea în spatele capului ca si cand a-ti face un pullover. Fa o întindere frumoasă de triceps, dar nu exagera.
Pe măsură ce veniți, mutați simultan coatele în timp ce le extindeți. Nu duceți brațul superior până la vertical; acest lucru va scoate tensiunea de pe triceps în partea de sus.
Începeți lent pentru a obține acest lucru, apoi adăugați o viteză controlată. Amintiți-vă, triceps-ul dvs. sunt mușchi dominanți de fibre rapide și adoră viteza.
Pe măsură ce devii mai puternic, agață-ți picioarele sub un obiect robust sau pune-ți un partener de antrenament sa va tine de genunchi.

 

Sursa: https://www.t-nation.com

Comments are closed.