Variatii de poziții a picioarelor pe presa pentru un antrenament complet

Pentru a vă îmbunătăți puterea la tractiuni urmați acești pași
Pentru a vă îmbunătăți puterea la tractiuni urmați acești pași
March 15, 2018
Top 5 greseli cand antrenam tricepsul și cum să le corectezi!
Top 5 greseli cand antrenam tricepsul și cum să le corectezi!
March 16, 2018
Show all
Variatii de poziții a picioarelor pentru un antrenament complet

Variatii de poziții a picioarelor pentru un antrenament complet

 

 

 

6 variante de pozitionare a picioarelor pentru pentru un antrenament complet.

 

În acest articol ne vom uita la plasarea piciorului la presa de picioare, și asupra țintei musculare și a beneficilor.

 

Genuflexiunile cu bara sunt considerate cel mai bun din toate exercițiile de picioare, dar presa de picioare este cu siguranță următoarea pentru o putere și o creștere benefică. Presa de picioare este ușor de încărcat și impins dar, unde plasați picioarele este o decizie importantă.

 

Majoritatea preselor pentru picioare vă permit să plasați picioarele sus, jos, lateral, îngust sau orice număr de combinații între ele. Alegerea combinației va schimba care mușchii țintesc, făcând acest exercițiu extrem de versatil.

 

Presa de picioare are avantajele sale, crește puterea piciorului și definirea mușchilor. Stabilitatea pentru a izola corpul inferior și siguranța îl fac ideal pentru deplasarea cu greutăți mari.

 

Oricine are probleme cu spatele inferior sau probleme de șold / genunchi ar trebui să evite presa de picioare. Poziția mișcării poate pune o mulțime de stres pe coloana. Formua este esențiala, asigurați-vă că știți cum să utilizați în siguranță presa și cum să utilizați o poziție corectă.

 

Oamenii care folosesc presa pentru picioare tind să o folosească într-un singur mod. Dar vă puteți modifica exercițiul cu poziții diferite ale picioarelor. Aceleași principii se aplică și presei pentru picioare. Modificările mici ale poziției pot avea un impact mai mare asupra mușchilor specifici ai piciorului.

 

 

 

Pozitia picioarelor standard pe presa:

 

 

 

Modul standard în care majoritatea oamenilor vor face presa pentru picioare este cu picioarele paralele în mijlocul platformei, la lățimea șoldului. Puteți activa mai mult cvadricepsul prin împingerea cu degetele de la picioare sau prin incorporarea mai mult a gluteilor prin împingerea presei prin calcai. Acest concept se aplică tuturor exercițiilor de împingere a picioarelor.

 

Pozitia picioarelor sumo:

 

 

 

Prin poziționarea picioarelor larga, cu degetele picioarelor ușor in exterior, puteți lucra mai mult inghinal, femural interior și cvadriceps. Aceasta lucrează la coapsele interioare.

 

 

Pozitia picioarelor in forma de rata:

 

 

 

Veți simți acest lucru mai mult în coapsele dvs. interioare și chiar în glutei.

 

Pozitionarea picioarelor sus:

 

 

 

În această poziție puteți angaja mai mult din mușchii din spatele piciorului:

 

– Femural

– Gambe

– Gluței

 

De obicei, puteți împinge o greutate mai mare în această poziție. Dar oamenii mici de inaltime ar putea fi greu să-și întindă picioarele până la capăt.

 

 

Pozitionarea picioarele jos si impreuna

 

 

 

Cu picioarele împreună jos, aceasta face ca această mișcare să fie foarte dominantă. Unii preferă să-și păstreze calcaiele pe platformă, dar puteți să vă lasati calcaiele in afara, astfel încât numai bilele piciorului să intre în contact cu presa. Din această poziție puteți face, de asemenea, ridicari pentru gambe.

 

 

 

Un singur picior:

 

 

 

Pentru cei cu probleme de spate, aceasta este probabil cea mai bună și cea mai sigură metodă de a utiliza presă pentru picioare, deoarece menține pelvisul într-o poziție mai neutră. Împingerea cu un singur picior poate ajuta cu dezechilibrele forței piciorului. Acesta este un antrenament uimitor de gluteii. Împingeți din greu in calcai, până la vârful picioarelor. Începeți acest exercițiu, fără greutăți, probabil va fi destul de greu. Puneți celălalt picior în cazul în care este prea greu.

 

 

Sursa: http://www.buildmusclegym.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *