Flotari pentru pieptul superior

Stăpânește Ramatul- J
August 29, 2019
Vitamina care stimuleaza Testosteronul si vindeca tendoanele
September 2, 2019
Show all

 

Înlocuiți flotarile obișnuite cu această versiune pentru a avea un pectoral superior dezvoltat.

 

Ar trebui să facem pauza la flotarile standard. O astfel de pauza ar putea după câteva luni sau ani să remedieze pieptul superior, pieptul superior este mai putin dezvoltat la majoritatea.

 

Cercetătorii din Coreea au găsit un remediu simplu, fă acasă aceast tip de flotare. Se numește flotari cu trunchiul flexat. În loc să mențineți trunchiul paralel cu solul, vă flexați trunchiul așa cum arată în fotografie.

 

 

Cercetătorii au recrutat 15 baieti pentru a compara activitatea mușchilor umărului și a trunchiului în două poziții de flotare, cea convențională și versiunea cu trunchiul flexat, unde fundul este în aer, iar corpul inferior este flexat la un unghi de 30 de grade .

 

Le-au pus electrozi și după cum puteți ghici activitatea porțiunii sternocostale inferioare a pectoralului major, împreună cu activitatea abdominelor, au fost semnificativ mai mari la flotarile normale.

 

Cu toate acestea, activitatea porțiunii claviculare sau a părții superioare a pieptului și a serratusului anterior a fost mult mai mare în cazul flotarilor cu trunchiul flexat.

 

Pe scurt, partea inferioară a toracelui și abdominală lucrează mai mult cu flotari normale obișnuite, partea superioară a toracelui și serratusul lucrează mai mult cu flotarile cu trunchiul flexat.

 

Asta îți oferă o modalitate ușoară de a compensa toată munca pe care o faci pentru partea inferioară a pieptului. Mergeți încet pe porțiunea excentrică sau descendentă a flotarii până când obțineți o anumită măiestrie; nu vrei să dai cu capul de pamant.

 

Sursa: https://www.t-nation.com

Comments are closed.