Cele mai bune sfaturi care vă ajută să construiți masa musculara si sa pierdeți grasimile

Exerciții de brate pentru bărbați - Antrenament brutal pentru o creștere explozivă!
Exerciții de brate pentru bărbați – Antrenament brutal pentru o creștere explozivă!
March 21, 2018
Cum să obțineți un fund mare în 3 săptămâni?
Cum să obțineți un fund mare în 3 săptămâni?
March 22, 2018
Show all

Cele mai bune sfaturi care vă ajută să construiți masa musculara si sa pierdeți grasimile

Cele mai bune sfaturi care vă ajută să construiți masa musculara si sa pierdeți grasimile

Cele mai bune sfaturi care vă ajută să construiți masa musculara si sa pierdeți grasimile

 

 

Dacă vă aflați în lumea fitness și culturism de ceva timp, probabil ați văzut că există o cantitate de informații despre antrenament, nutriție și suplimente pe internet, reviste, televiziune … Unele dintre ele sunt foarte utile, dar, din păcate, este foarte înșelător. Adesea, atunci când oamenii se regăsesc supraîncărcați de informații, pot alege sfaturi proaste sau chiar nu reușesc să acționeze, mai ales pentru că se confundă și nu știu ce este bun și ce este rău pentru ei.

 

Deci, dacă tocmai ați început – aici sunt câteva sfaturi de fitness pentru a vă duce pe drumul cel bun. Pentru cei experimentați – această informație va servi ca un memento și vă va ajuta să rămâneți pe drumul cel bun.

 

 

  1. Exercițiile compuse sunt cele mai bune

 

Exercițiul de izolare are propriile beneficii, dar mișcările compuse sunt fundamentul fiecărui program de haltere și absolut vitale pentru succesul dumneavoastră. Fiecare exercițiu compus necesită activitatea de grupuri musculare multiple care urmează să fie efectuate și va stimula producerea hormonilor anabolizanți Testosteron și Hormonul de creștere în procesul de imbunatatirea performanței.

 

Mișcările complexe includ indreptari, impins de la piept la banca, tractiuni, tractiuni priza aropiata, genuflexiuni, prese și ramaturi. Nu neglija mișcările compuse dacă doriți un corp care sa fie diferit.

  1. Modificați antrenamentul din când în când

 

Un antrenament poate funcționa perfect, dar nu va funcționa pentru totdeauna. Mai devreme sau mai târziu, corpul dvs. se va obișnui cu stresul prin care trece. Acesta este momentul în care trebuie să schimbați ceva în rutina curentă – creșteți greutatea pe care o ridicați, creșteți repetările, schimbați exercițiile sau dacă sunteți avansați, puteți încerca câteva dintre trucurile avansate pentru a declanșa creșterea musculară.

  1. Antrenati picioarele dacă doriți să vă dezvoltați corpul superior

 

Acest lucru poate părea confuz, dar gândiți-vă, de ce ar trebui să vă antrenați picioarele? Aproape 70% din masa musculară se află în picioare. Antrenarea acestora vă va ajuta să vă dezvoltați. După cum am menționat mai devreme – a face genuflexiuni și indreptari va declanșa eliberarea hormonilor anabolizanți care vă vor ajuta să dezvoltați alte zone, nu doar picioarele.

  1. Dieta joacă un rol mai important decât antrenamentul

 

Puteți găsi cea mai bună rutină de antrenament, dar dacă dieta dvs. nu este sub control, nu vă veți transforma în mod magic corpul într-unul atletic. Nu spun că exercițiul nu are nimic de a arăta, dar dieta este cel mai important factor care determina modul atletic in care vei arăta. Doriți să fiți slabi, puternici și sănătoși? Oferiți dietei atenția pe care o merită. Obțineți cantitatea potrivită de calorii din proteine, grăsimi și carbohidrați.

 

 

  1. Proteinele + carbohidrații simpli imediat după antrenament vor face diferența

 

După un antrenament intens muschii tăi sunt infometati de proteine ​​și glicogenul tău este epuizat. Puteți crește avantajele antrenamentului prin hrănirea muschilor cu ce isi doresc.

 

  1. Adăugați unele programe cardio la programul dvs.

 

Cardio poate fi foarte benefic pentru dumneavoastră. Acesta vă poate îmbunătăți în primul rând sănătatea și vă poate ajuta să atingeți obiectivele de fitness mai rapid. Cardio va accelera pierderea de grăsime și va crește sensibilitatea la insulină. Nu uitați să nu faceți acest lucru – nenumărate ore pe banda de alergare sau pe bicicletă statică nu vor face nimic pentru dvs. Sesiunile cardio de mare intensitate vor face treaba mai repede.

 

  1. Reducerea grăsimii dintr-un loc anume NU este posibilă

 

Indiferent de ceea ce spun ei la televizor, nu puteți pierde grăsime doar pe burtă, brațe sau coapse. Pierderea de grăsime este rezultatul unui program cardio consecvent și eficient și a unui plan de dietă care provoacă o pierdere totală de grăsime în întregul corp. Deci, oprește-te să faci mii de abdomene în încercarea de a obține un pachet de șase patratele.

 

 

  1. Bărbații și femeile nu ar trebui să facă tipuri diferite de antrenamente

 

Ridicarea greutatilor nu vor transforma femeile în culturisti voluminoși, definiti. Ceea ce face ridicarea greutăților este să va ajute să deveniti mai slabi, tonifiați și mai sexy. O dieta foarte bogată în proteine ​​și steroizii  sunt cele care transformă femeile în culturisti super definiti.

 

  1. Ciclizati carbohidrații

 

Ciclizarea consumului de carbohidrați, în care reduceți consumul de carbohidrați la niveluri relativ scăzute de aproximativ 50-100 g pe zi timp de câteva zile, urmat de o zi bogată în carbohidrați, este o abordare comună în programele de succes în ceea ce privește pierderea de grăsimi.

 

Pentru mulți atleți și culturisti, ziua cu carbohidrați coincide cu o zi de picioare sau o zi grea de spate, astfel încât glicogenul suplimentar poate fi folosit pentru alimentarea sesiuni de antrenament deosebit de dura. Dacă vă ciclizați carbohidrații, sincronizati zilele cu carbohidrati ridicati să coincidă cu un antrenament intens.

 

 

Sursa: http://www.buildmusclegym.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *