Exercitii cu impact redus asupra articulatilor care ard o cantitate serioasa de calorii

Obtine un fund bombat brazilian
6 Exercitii pentru a obtine un fund bombat brazilian
September 13, 2017
20 de min de antrenament full body la TRX
20 de minute de antrenament full body la TRX
September 14, 2017
Show all

Exercitii cu impact redus asupra articulatilor care ard o cantitate serioasa de calorii

Exercitii cu impact redus asupra articulatilor

Exercitii cu impact redus asupra articulatilor

Dacă suferiți de dureri articulare care fac exercițiul sa fie dificil și inconfortabil sau dacă încercați doar să evitați durerile articulare, încercați antrenamente cu impact redus. Concepția greșită comună este că un antrenament cu impact redus înseamnă arderea scăzută a caloriilor. Dar nu este cazul. Avem cinci exerciții cu impact redus care au un potențial serios de ardere a caloriilor, fără a pune stres în exces pe articulații. Primele trei sunt exerciții cu care ați putea fi deja familiarizat. Atunci când sunteți gata să învățați ceva nou, verificați ultimele două mișcări care fac totul.

 

 

  1. Reverse Lunges with Dumbbell Curl & Shoulder Press

 

Cum:

 

  • Începeți cu picioarele împreună, din pozitia stand ținând gantere lângă tine.
  • Faceti un pas inapoi intr-o fandare, menținându-vă brațele în părțile laterale genungchiul din spate trebuie sa atinga usor pământul.
  • Din această poziție, trageți-vă piciorul înapoi pentru a reveni în față.
  • Când picioarele se întorc împreună, flexati ganterele, răsuciți încheieturile astfel, apoi ridicați ganterele deasupra capului.
  • Realizați mișcarea inversa pentru a reveni înapoi în poziția de pornire.
  • Repetați cu piciorul opus.

 

De ce sunt așa de minunate?

 

Deoarece nu există un impact excesiv asupra articulațiilor, efectuarea acestei mișcări facand repetari multe vă va ridica ritmul cardiac și vă va întări corpul inferior și superior. Ele vor lucra la echilibrul dvs., precum și puterea picioarelor, brațelor și umărului pentru a arde rapid calorii, plus vă ofera un antrenament complet.

 

 

  1. Flotari plus ramat cu gantere

 

Cum:

 

  • Puneti-va în poziție de flotare.
  • În loc sa vă puneti mâinile pe pământ, țineți cate o gantera în fiecare mâina.
  • Efectuați o flotare cu picioarele la lățimea umărului.
  • Când ați terminat cu flotarea, efectuați un ramat cu un braț trăgând gantera aproape de piept.
  • Coborâți gantera înapoi la pământ.
  • Efectuați ramat pe cealaltă parte.
  • E o repetare!

 

De ce sunt așa de bune?

 

Acest exercițiu pentru corpul superior vă permite să vă lucrați abdomenul, cu pieptul și cu spatele toate într-un exercitiu. Fiind mai multe grupuri musculare utilizate atunci când sunt efectuate cu repetari ridicate, această mișcare va face sa transpirati și sa ardeti calorii. Când se efectuează încet și cu control, va funcționa chiar și mai puternic asupra abdomenului, fiind un exercițiu cu impact redus.

 

 

  1. Fan Bike

 

Fan bike-urile au un potențial de ardere a caloriilor mare, pentru că vă fac să lucrați în același timp corpul superior și inferior. Nu numai că pedalezi cu picioarele, dar și  înpingeti cu brațele. Rezistența oferită de ventilatoare vă va face să transpirați în câteva secunde.

 

Care este cel mai bun mod de a arde mai multe calorii?

 

  • Intervale.
  • Efectuați toate sprinturile cu bicicleta timp de 20 de secunde.
  • Te odihnește timp de 10 secunde
  • Repeta.

 

Intervalul de antrenament vă va ridica rapid ritmul cardiac și va arde instant calorii. Bicicleta vă va oferi un antrenament cu impact redus pentru a vă menține articulațiile în siguranță și pentru a vă simți minunat.

 

 

  1. Eliptic

 

Elipticul este unul dintre cele mai ușoare exerciții de făcut și arde calorii fara nici un impact. Din cauza mișcării continue și controlate a brațelor și picioarelor, există o mișcare constantă, cu un impact mic, care vă va face să transpirați și să ardeți calorii rapid și eficient.

 

Care este cel mai bun mod de a arde calorii?

 

Încercați să parcurgeti o distanta într-un ritm rapid. O modalitate foarte bună de a arde calorii cu elipticul este de a efectua un timp stabilit la o viteză mare, fiind în același timp capabil să menți același ritm pe toată durata antrenamentului.

 

 

  1. Mersul pe jos

Mersul pe jos arde mai multă grăsime decât alergatul, dar este nevoie de mult mai mult de mers pe jos pentru a arde aceeași cantitate de calorii ca o alergare usoara. Dacă mergeți într-un ritm rapid, puteți arde peste 200 de calorii pe oră. Deoarece alergarea poate fi dificilă la nivelul articulațiilor, mersul cât mai rapid pentru o oră este o modalitate excelentă de a arde calorii și de a vă menține articulațiile confortabile.

 

Care este cel mai bun mod de a arde calorii?

 

Pe inclinat. Adăugarea inclinatii pe o banda de alergare sau o drumetie pe un deal poate ajuta la arderea a până la 150 de calorii pe oră. Inclinarea va incarca fesele, dar vă va oferi organismului dvs. o provocare suplimentară pentru a arde calorii rapid.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *